Naslovnica Autorska prava

Autorska prava

Korištenje web stranice

Prava na dizajn, slike, logo, fotografije i sadržaj stranice su u vlasništvu ili licenci Sejari d.o.o. Sarajevo. Navedena prava su zaštićena preko autorskih prava, zaštitnim znacima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Nemate pravo kopirati, nanovo izvesti, modificirati, distribuirati, niti objaviti bilo koji dio ove stranice bez pismene saglasnosti Sejari d.o.o. Sarajevo. Možete pregledati ili printati samo individualne stranice za Vaše osobne potrebe.

Obaveze

Mi pokušavamo osigurati tačnost cijelog sadržaja stranice. Međutim, ne prihvatamo odgovornost za Vaše korištenje sadržaja. Sadržaj stranice treba biti isključivo korišten za informacione usluge i ne bi se trebali oslanjati na ove informacije u procesu donošenja odluke o nekom potezu. Posebno treba naglasiti da su specifikacije vozila prikazanih na stranici zasnovane na osnovu posljednih dostupnih informacija iz centrale kompanije, te se, s tim u vezi, ove informacije mogu mijenjati sa vremena na vrijeme. Boje i drugi detalji mogu varirati od stvarne boje i detalja na vozilu.

Čvrsto preporučujemo da posjetite sjedište u Odelzhausenu (Njemačka) kako bi se lično uvjerili u karakteristike vozila. Sejari d.o.o. Sarajevo polaže pravo na uklanjanje bilo kakve ponude ili promocije sa stranice bez obavještenja, u bilo koje vrijeme. Ova stranica je za ličnu upotrebu i ne smije biti korištena u komercijalne svrhe. Na osnovu toga, Sejari d.o.o. Sarajevo neće odgovarati za Vaše eventualne gubitke profita u bilo kojem slučaju.

Sejari d.o.o. Sarajevo također neće odgovarati za bilo koje gubitke ukljucujuci gubitke rashoda, korupciju ili propast podataka, osim u slučaju da je gubitak rezultat greške Sejari d.o.o. Sarajevo. Sejari d.o.o. Sarajevo nije odgovoran za štete ili gubitke prouzrokovane Vašim nepoznavanjem upravljanja stranicom. Sejari d.o.o. Sarajevo ne može garantovati da će stranica biti bez grešaka. Sejari d.o.o. Sarajevo također ne odgovara u slučaju nemogućnosti postavljanja stranice zbog okolnosti koje su izvan naše kontrole.