Naslovnica Novosti In-Time, A&M sped i Sezato vjeruju KRONE poluprikolicama

In-Time, A&M sped i Sezato vjeruju KRONE poluprikolicama

aKrajem septembra i početkom oktobra došlo do je do nekoliko značajnijih isporuka KRONE poluprikolica od strane kompanije Sejari d.o.o. Sarajevo, koja je generalni zastupnik i distributer KRONE za Bosnu i Hercegovinu. Kupci kojima su isporučene nove poluprikolice su: In-Time Sarajevo, A&M sped Jelah te Sezato Sarajevo.

Od sada će prevoz i istovar razne robe biti još brži, lakši i efikasniji pošto je kurirska kompanija In-Time svoj vozni park obogatila sa novom poluprikolicom Profi Liner. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu, stoga je i odabir KRONE poluprikolica pravi izbor i nastavak postavljanja novih standarda. Profi Liner je veoma čvrst, pouzdan, praktičan i prije svega ekonomičan. Imajući u vidu da je u poslovima transporta svaki minut bitan, Profi Liner je konstruisan za utovar i istovar robe u najkraćem roku, a KTL plus bojenje u prahu poluprikolice nudi jedinstvenu dugoročnu zaštitu od korozije

A&M sped iz Jelaha je u kratkom vremenu znatno obnovio svoj vozni park sa novim vozilima, pa je i kupovina novih poluprikolica bila logičan potez. Svoj novi DAF tegljač odlučili su upotpuniti sa novom KRONE Mega Liner poluprikolicom. Mega Liner za A&M sped je došao sa vrhunskom opremom koja uključuje Michelin gume, alu letve, čelične letve, podizni krov u tri visine, dvije vozne visine poluprikolice, XL certifikat, certifikat za prevoz guma itd. Kako su nam iz uprave rekli, nakon pet rabljenih KRONE poluprikolica s kojim su imali izuzetno dobra i pozitivna iskustva na red je došla i jedna nova, te da se nadaju da je ovo početak duge i plodonosne saradnje.

Najnovija trenutno isporuka KRONE poluprikolica je bila za kompaniju Sezato iz Sarajeva. Ova kompanija je već dugogodišnji KRONE kupac, čiji vozni park čine isključivo KRONE poluprikolice i Volvo tegljači. Tradicija se nastavila i ovaj put, pa je na novi Volvo tegljač uparena nova KRONE Mega Liner poluprikolica. Mega Liner sa nižim podvozjem osmišljen je tako da nudi kapacitetni utovarni prostor od 100 m³, a veoma je učinkovit i zbog hidrauličkog dizanja krova, što utovar i istovar čini lakšim, bržim i efikasnijim.

oktobar, 2016.