Naslovnica Novosti Isporučen Krone Mega Liner kompaniji Eurotrans Sarajevo

Isporučen Krone Mega Liner kompaniji Eurotrans Sarajevo

Prije par dana sarajevskoj kompaniji Eurotrans je isporučena nova poluprikolica Krone Mega Liner. Eurotrans je dugogodišnji partner kompanije Sejari d.o.o., koja je generalni zastupnik Krone priključnih vozila za Bosnu i Hercegovinu. Duži niz godina kompanija Eurotrans robu svojih klijenata prevozi Krone poluprikolicama, a da će tako biti i u budućnosti pokazuje i najnovije isporuka.

Isporučeni Mega Liner je 2017. godina i predstavlja pravog profesionalca među mega prikolicama. Krone je jedan od začetnika mega prikolica i Mega Liner “živi svoje ime”, što ne podrazumjeva samo veliki tovarni kapacitet od 100m3 nego i mega opremu. Poluprikolica je opremljena sa šest Continental pneumatika dimenzija 385/55 R19,5, kao i sa dva rezervna pneumatika. Eurotrans za svoje poluprikolice preferira BPW osovine, a tako je bilo i ovog puta. Dodatni atraktivni izgled točkovima dat će i sivi poklopci šarafa na felgama.

Od ostale opreme vrijedi istaći podiznu osovinu, sanduk za alatu, LED rasvjetu, dva podmetača za točkove, Jost podupirače, zasebni blatobrani za svaki točak, dva reda alu letvi i četiri reda drvenih letvi. Kao i sva Krone priključna vozila, tako je i ovaj Mega Liner opremljen XL certifikatom. Vrijedi spomenuti i da su tu još i podizni krov sa tri vozne visine što mu daje prednost nad konkurencijom. Zahvaljujući lakiranju sistemom kataforeze Mega Liner je u potpunosti zaštićen od pojave korozije.

april, 2017