Naslovnica Novosti Isporučen MAN Lion’s Coach Supreme u Mostar

Isporučen MAN Lion’s Coach Supreme u Mostar

Za kraj 2019. godine kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo je isporučila poseban MAN autobus dugogodišnjem partneru – kompaniji Autoprevoz-bus iz Mostara. Isporučeni MAN za Mostar karakteriše Supreme paket opreme i izrazito mala kilometraža kao i odlično vizuelno-tehničke stanje.

Radi se o klasičnom dvoosovinskom autobusu čiji izgled krase Supreme odlike – poklopci na zadnjoj osovini te bočna lajsna u svjetlijoj sivoj boji. Autobus je 2011. godina te je imao samo jednog vlasnika u Njemačkoj što garantuje odlično očuvanost unutrašnjosti kao i malu kilometražu od svega 140.000 kilometara. Opremljen je MAN EEV motorom jačine 440 KS u kombinaciji sa automatskim TipMatic mjenjačem od 12 brzina.

U unutrašnjosti dominiraju elementi zlatne boje, čime se dodatno naglašava ekskluzivnost ovog autobusa. U unutrašnjost se može udobno smjestiti 49 putnika plus vozač i suvozač. Sjedišta su također urađena u kombinaciji kože i tkanine u zlatnoj varijanti sa naglašenim kožnim detaljima. Sjedišta su sa naslonima na obaranje, bočnim izvlačenjem dvojki prema hodniku, naslonima za noge, sa stolićima i mrežicama za lične stvari te obaveznim sigurnosnim pojasevima.

Vozilo je opremljeno i sa Bosch audio/video opremom, dva LCD monitora, klima uređajem, sistemom za grijanje, sefom, toaletom, kuhinjom, dva frižidera, dva mikrofona te spavaonom za vozača iza drugih vrata.

Kompaniji Autoprevoz-bus želimo puno sreće i uspješno pređenih kilometara te prevezenih putnika sa novim vozilima!

januar, 2020.