Naslovnica Novosti Još jedan Profi Liner za Sanel-Šped Konjic

Još jedan Profi Liner za Sanel-Šped Konjic

Nakon što su u proteklom periodu uspješno isporučili dvije Krone poluprikolice, saradnja kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo i Sanel-Šped Konjic uspješno su nastavile svoju saradnju. Prošli petak je u sjedištu kompanije Sejari d.o.o., u Blažuju, izvršena primopredaja i treće po redu Krone poluprikolice za ovu kompaniju, a radi se o modelu Profi Liner.

Isporučeni Profi Liner ima težinu od 6,2 tone, a njena čvrsta i kompaktna šasija zaštićena je od hrđe KTL metodom, bojenjem prahom i pečenjem laka. Osovine su domaće, iz Krone proizvodnje, baš kao i pneumatici Easy Rider u dimenziji 385/65 R 22,5. Nosač rezervnog točka je smješten iza osovina sa desne strane, a poluprikolica je opremljena još i sa nosačem rezervnog točka za tegljač, kutijom za alat, podiznom prednjom osovinom i multifunkcionalnim zadnjim Hella svjetlima.Unutrašnjost poluprikolice čini kvalitetni pod 30 mm debljine, koji je vodootporan i koji ima premium zaptivanje kako bi se efikasnost i radni vijek maksimizirali. Unutrašnja visina sa zatvorenim krovom iznosi 2,795 mm, dok je ukupna visina nenatovarene poluprikolice 4,075 mm. Profi Liner ima trostrani rolo, Krone krov, koji se može pomjerati i unazad, ojačanu krovnu konstrukciju te XL certifikat i 4 reda drvenih letvi.

Nadamo se da će gospodin Halilović i novom poluprikolicom biti zadovoljan, te da će i u budućnosti svoje povjerenje ukazati kompaniji Sejari d.o.o. i Krone priključnim vozilima.

juni, 2017