Naslovnica Novosti Krone Profi Liner – Novi “Profesionalci” isporučeni u Gradačac i Jelah

Krone Profi Liner – Novi “Profesionalci” isporučeni u Gradačac i Jelah

Zastupnik Krone priključnih vozila za Bosnu i Hercegovinu, kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo, je zabilježila još dvije isporuke koje istovremeno znače i početke novih partnerstava i saradnji. Nove poluprikolice su isporučene kompaniji Hasić-drvo Gradačac i kompaniji AS Group Jelah, a u oba slučaja se radi o modelu Profi Liner.

Hasić-Drvo je porodična kompanija koja trenutno zapošljava oko 100 radnika i ovo je jedina kompanija u BiH koja proizvodi dječije igračke od specifičnih vrsta mekog drveta te u potpunosti izvozi svoj proizvodni asortiman u zemlje Evropske unije. S druge strane, AS Group je jedna od najvećih bosanskohercegovačkih grupacija koja ima tri divizije: hrana, trgovina i tekstil. Grupacija zapošljava oko 2.700 radnika, sa tendencijom rasta u sve tri divizije.

Zbog prirode posla koju obavljaju obje kompanije su se odlučile da je Krone Profi Liner pravi izbor i za njih i njihov posao. Opremljena visokokvalitetnim komponentama do najsitnijih detalja, Profi Liner je čvrsta, pouzdana, praktična i prije svega ekonomična poluprikolica. Šta god da trebate – Profi Liner ima pravi odgovor na vaša pitanja.

Isporučene poluprikolice imaju skoro pa istu specifikaciju, koju sačinjavaju Krone osovine, gume i krov. Prva osovina je podizna, za sigurnost je zadužen Wabco sistem, a naravo tu su prepoznatljivi Krone bočni branici te zadnji branik sa upečatljivim Hella multifunkcionalnim zadnjim svjetlima.

Težina novih “Profesionalaca” u voznom parku kompanija Hasić-drvo i AS Group je oko 6,1 tone, a od ostale opreme možemo navesti dva nosača za rezervne gume i nosač rezervnog točka tegljača, kutiju za alat, podmetače za točkove, premium pod, četiri reda drvenih letvi te XL certifikat. Naravno, uz dodatne zahtjeve koje su kompanije imale, a koji su riješeni na obostrano zadovoljstvo čime je kompanija Sejari d.o.o. pokazala da zaista cijeni svakog pratnera i da se maksimalno trudi da ispoštuje sve želje klijenata. Ipak, ono po čemu se ove dvije poluprikolice razlikuju od ostalih Profi Linera u BiH su zadnja aluminijumska vrata koja su naručena umjesto standardnih čeličnih.

Kompanijama Hasić-drvo i AS Group želimo puno sreće, uspješno pređenih kilometara i prevežene robe sa novim vozilima te se radujemo daljoj saradnji!

Napominjemo da na lageru u BiH imamo nove Krone poluprikolice, kao i određen broj polovnih, a više informacija o njima možete naći na linku: https://sejari.ba/category/prikljucna-vozila/

august, 2018