Naslovnica Novosti Krone Profi Liner za Exnam, Mostar

Krone Profi Liner za Exnam, Mostar

Kompanija Exnam iz Mostara je od prošle sedmice bogatija za još jedan predivan komplet. U petak je izvršena primopredaja nove Krone Profi Liner poluprikolice, a primopredaji su prisustvovali gospodin Ćire Bošnjak, vlasnik kompanije Exnam Mostar, i gospodin Hasan Sarajlija, direktor Sejari doo Sarajevo, koji je i ovlašteni zastupnik i distributer Krone prikolica i poluprikolica za BiH. Za sada je nova poluprikolica sparena sa Mercedes Actrosom MP4, koji je također stigao nov u Exnam i sada ima oko 135.000 km na satu.

Poluprikolica Profi Liner je opremljena visokokvalitetnim komponentama do najsitnijih detalja, što je čini veoma čvrstom, pouzdanom, praktičnom i prije svega ekonomičnom. Profi Liner je dobro pripremljena za nove modele tegljača. Zahvaljujući podesivosti vozne visine, visina kačenja je varijabilna i kreće se od 1050-1170 mm.

Imajući u vidu da je u poslovima transporta svaki minut bitan, Profi Liner je konstruisan za utovar i istovar robe u najkraćem roku. Praktično otključavanje stubova, Edscha klizni krov, savršen zatezni mehanizam i mehanizam za zaključavanje obezbjeđuju sigurnost da će tovar biti spakovan na vrijeme.

Dodajmo na listu prednosti koje pruža nova Krone poluprikolica još i dodatno KTL plus bojenje u prahu (kataforeza sa kasnijim dodavanjem praha) koje nudi jedinstvenu dugoročnu zaštitu od korozije. KTL plus garantuje kompletnu, sveobuhvatnu zaštitu, čak i teško dostupnih uglova, ivica i šupljina, koje postoje na vozilu, a Krone daje 10-godišnju garanciju protiv korozije.

april, 2016