Naslovnica Novosti Krone Telematics postaje standardna oprema za Krone hladnjače

Krone Telematics postaje standardna oprema za Krone hladnjače

Od sada će sve nove Krone hladnjače Cool Liner biti opremljene sa Krone Telematics kao standardnom opremom. Krone Telematics KSC ProPlus Cool će biti standardno instaliran i ovaj sistem nudi sljedeće funkcije nadzora: lokacije, vrata, radnih podataka, temperature hlađenja, rashladnog uređaja, statusa spojke, kao i poruke o greškama kočionog sistema. Uz to, Krone Telematics KSC ProPlus Cool radi na principu WLAN-a, tako da se dispečer i vozač mogu povezati s Krone Telematics Box putem WLAN-a i zatražiti željene podatke. Krone Telematics varijanta Cool Dialog s ugrađenim Krone rekorderima je također dostupna na zahtjev.

“Sa standardnom opremom naših Cool Linera sa našim telematičkim sistemom ProPlus Cool reagiramo na zahtjeve naših kupaca. Od sada će sve rashladne prikolice i poluprikolice biti opremljene ovom varijantom”, objasnio je dr. Frank Albers, direktor prodaje i marketinga u Krone. “Prednosti su očite. Krone Telematics znatno olakšava svakodnevni život transportnih kompanija. Ne samo da se ima uvid u konstantno nadgledanje temperatura i radnih podataka, već i transparentni pregled troškova zbog redovnih izvještaja o trošenju dijelova. Još jedan jak argument je telematička platforma koja je neovisna o proizvođačima, jer je Krone Telematics kompatibilan sa svim portalima”, završio je Albers.

Novi kupci koji još nisu koristili Krone Telematics mogu testirati sistem besplatno tri mjeseca. Naravno, Krone Telematics se lako i brzo može naknadno prilagoditi svim vozilima.

novembar, 2019.