Naslovnica Novosti Nov Krone Profi Liner za flotu Herceg d.o.o.

Nov Krone Profi Liner za flotu Herceg d.o.o.

Herceg d.o.o. Maglaj se bavi domaćim i međunarodnim prevozom tereta u većini evropskih zemalja. Dugogodišnje prisutstvo na cestama širom Evrope najbolja je garancija za kvalitetan posao, a u firmi vole reći da svoj posao odrađuju brzo, tačno i pouzdano. Od nedavno će im u tome pomagati i jedan Krone Profi Liner koji je isporučen po željama kompanije. Tako se, nakon par godina pauze, saradnja između kompanija Herceg i Sejari d.o.o. Sarajevo, zastupnika Krone vozila za Bosnu i Hercegovinu, obnovila.

Ova kompanija je nadaleko poznata po svojim perfektnim kompletima gdje dominiraju crvena i plava nijansa. Ne sumnjamo da će i novi Profi Liner plijeniti pažnju gdje god da se pojavi posebno zbog “šmeka” i opreme koju je tražila kompanija Herceg.

Opremljen visokokvalitetnim komponentama Profi Liner predstavlja čvrstu i pouzdanu, ali prije svega ekonomičnu i praktičnu poluprikolicu. Vozilo ima varenu šasiju koja je ekstremno čvrsta, stabilna i zaštićena KTL plus bojenjem u prahu. Po želji kupca, šasija je ofarbana u crvenu boju. Imajući u vidu da je u poslovima transporta svaki minut bitan, Profi Liner je konstruisan za utovar i istovar robe u najkraćem roku. Praktično otključavanje stubova, Multilock fiksiranje robe, Edscha klizni krov, savršen zatezni mehanizam i mehanizam za zaključavanje obezbjeđuju sigurnost da će roba biti spakovana na vrijeme.

Isporučeni Profi Liner ima SAF osovine na kojima je montirano šest Michelin X Multi T pneumatika u dimenziji 385/65 R22.5. Alcoa Dura Bright felge će svakako dopridonijeti atraktivnijem izgledu vozila. Za sigurnost će se pobrinuti Wabco kočioni sistem, disk kočnice na svim osovinama i sistem za stabilnost na cesti.

Poluprikolica je opremljena još i sa dva nosača za rezervne točkove, kutijom za alat, dva podmetača za točkove, dvije kutije za protivpožarni aparat, LED bočnim markerima i djelimičnim LED zadnjim svjetlima koja su isporučena po želji kupca u trokomornom izgledu. Naravno, svjetla su stavljena na prepoznatljivi Krone zadnji branik koji je najnovije generacije i u crvenoj boji po želji, dok je bočni branik zamjenjen crvenim paletarom kapaciteta 24 palete kako bi se kompletirao puni vizuelni izgled vozila.

Unutrašnjost poluprikolice čini kvalitetni pod 30 mm debljine koji je vodootporan i koji ima premium zaptivanje kako bi se efikasnost i radni vijek maksimizirali. Bočna pristupna visina iznosi 2.710 mm, a unutrašnja visina, zahvaljujući Edscha podiznom krovu može ići do 2.850 mm što je svakako bitno prilikom planiranja utovara. Profi Liner ima trostrani rolo, krov koji se može pomjerati i unazad, ojačanu krovnu konstrukciju te XL certifikat uz četiri reda drvenih letvi. Prednji zid i zadnja vrata su obojena u crvenu boju, a cerada je ostavljena u tamnoplavoj boji čime se dobilo još jedno vozilo koje će upotpuniti sjajnu flotu ove kompanije.

Kompaniji Herceg d.o.o. želimo puno sreće, uspješno pređenih kilometara i prevežene robe sa novim vozilom te se radujemo daljnjoj saradnji!

oktorbar, 2021.