Naslovnica Novosti Nova mega poluprikolica isporučena kompaniji Dedajić Sarajevo

Nova mega poluprikolica isporučena kompaniji Dedajić Sarajevo

Saradnja kompanija Dedajić i Sejari d.o.o. se nastavlja i ove godine. Porodična kompanija Dedajić je tokom 2021. godine nastavila ulaganje u svoju flotu, a izbor je pao na već provjereni i dokazani model Mega Liner, krojen prema željama kompanije Dedajić.

Ta oprema između ostalog podrazumijeva KRONE osovine na kojim su montirane Continental Conti Hybrid gume u dimenziji 385/55 R19.5, prvu osovinu sa podiznim mehanizmom, dvije rezervne gume također Continental, ukrasne poklopce matica na felgama, Edscha podizni krov sa mogućnošću podizanja do 500 mm na 4 ugaona stuba odvojeno te alumunijumska zadnja vrata. U unutrašnjosti, koja ide u visinu do tri metra, se nalazi dva reda alu i tri reda drvenih letvi. Da se ulaz dodatno zaštiti, klijent je izabrao dodatnu čeličnu ploču da se spriječi oštećenje i vozila i poda, kao i dodatno unutrašnje svjetlo koje će olakšati utovar i istovar u noćnim satima. Boja cerade je prema želji kompanije Dedajić ostala kao i uvijek u boji bijelog alumunijuma.

Od ostale opreme koja krasi ovu isporučenu poluprikolicu možemo navesti multilock sistem osiguranja tereta, merdevine za lakši ulazak pozadi, dva nosača za rezervne gume, plastične blatobrane na svakoj gumi, Wabco kočioni sistem, Hella multifunkcionalna svjetla, dva dodatna LED svjetla za vožnju unazad, dvije kutije za alat, dva podmetača za točkove, rezervoar za vodu kapaciteta 50 litara.

Dugogodišnje pozitivno iskustvo sa ovim modelom koje ima kompanija Dedajić pokazuje zašto je Mega Liner profesionalac među mega poluprikolicama!

Kompaniji Dedajić želimo puno sreće, uspješno pređenih kilometara i prevežene robe te se radujemo daljoj saradnji!

juni, 2021.