Naslovnica Novosti Sejari Sarajevo ekskluzivni zastupnik i distributer VDL autobusa za BiH

Sejari Sarajevo ekskluzivni zastupnik i distributer VDL autobusa za BiH

Čast nam je obavjestiti uvažene prijatelje i poslovne saradnike da je kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo postala ekskluzivni zastupnik i distributer VDL autobusa za područje Bosna i Hercegovine. Od sada će svi prevoznici na teritoriji Bosne i Hercegovine imati priliku da iz prve ruke saznaju nešto više o VDL autobusima, njihovim specifikacijama, performansama i rezultatima koje nude.

U ponudi će biti gradski, međugradski i turistički autobusi različitih pogonskih agregata, izvedbi i kapaciteta. U ponudi VDL autobusa svakako vrijedi istaknuti modele Citea i Futura FHD2, koji su višestruko nagrađivani, a posebno se izdvajaju nagrade Bus of the Year 2011 (VDL Citea) i International Coach of the Year 2012 (Futura FHD2). Također u ponudi su i vozila manjeg kapaciteta MidCity i Mid Euro rađena na Mercedesovoj bazi, kao i dvospratni autobus Futura FDD2.Osim prodaje novih i polovnih vozila, Sejari d.o.o. će imati obezbjeđene i rezervne dijelove za VDL vozila kao i post-prodajnu uslugu.

VDL Bus & Coach objedinjuje nekadašnje proizvođače kao što su BOVA, Berkhof, DAF Bus, Jonckheere i  Kusters. Naziv VDL Bus & Coach je u upotrebi od 2005. godine. Dugogodišnja historija u proizvodnji vozila, kao i cjelokupni proces proizvodnje u Holandiji i Belgiji te ugradnja evropskih komponenti u vozila garantuju da će VDL vozila imati šta da ponude domaćem bh. tržištu i da će budući klijenti imali maksimalni Profit vlasništva.Sejari d.o.o. i VDL Bus & Coach ozvaničili su svoju saradnju i kreću u zajedničke pohodnom pod sloganom MOVE. TOGETHER.

juni, 2017