Naslovnica Novosti Srećković transport proširio flotu sa Krone Mega Linerom

Srećković transport proširio flotu sa Krone Mega Linerom

Kompanija Srećković transport iz Posušja je nedavno proširila svoju flotu sa novom poluprikolicom Krone Mega Liner. Tako je odlična saradnja između Srećković transport i kompanije Sejari d.o.o. Sarajevo nastavljena i ove godine.

Inače, Srećković transport sa svojim vozilima pruža sve vrste usluga transporta, bilo da se radi o zbirnom prevozu, utovar-istovar ili skladištenju prevoz. Prevoz obavljaju u svim evropskim zemljama, a iza njih stoji bogato iskustvo i profesionalno osoblje. Od sada će im u ispunjavanju redovnih obaveza pomagati i još jedan član Krone porodice – Mega Liner.

Isporučena poluprikolica ima domaće Krone pneumatike Easy Rider u dimenziji 385/55 R22,5, a domaći asortiman zaokružuju i Krone osovine. Prva osovina je podizna, kao i krov čime će se umnogome olakšati utovar i istovar robe i tereta.  Vrijedi istaknuti i da svaka guma ima blatobran, da se na poluprikolici nalazi još i jedna kutija za alar, dva nosača za rezervne točkove, multifunkcionalna Hella rasvjeta na zadnjem dijelu te četiri para aluminijumskih letvi u unutrašnjosti.

Mega Liner sa nižim podvozjem osmišljen je tako da nudi kapacitetni utovarni prostor od 100 m³, a veoma je učinkovit i zbog hidrauličkog dizanja krova, što utovar i istovar čini lakšim, bržim i efikasnijim. Veliki plus za ovaj model je i višestruko nagrađivan Multilock sistem obezbjeđivanja tovara, koji omogućava lahko fiksiranje robe radi skraćenja utovara/istovara. Zahvaljujući lakiranju sistemom kataforeze i praškastim bojenjem Mega Liner je zaštićen od pojave korozije. Uzevši sve u obzir, Mega Liner zaista opravdava epitet profesionalca među mega poluprikolicama!

maj, 2017