Naslovnica Novosti Transturist Tuzla preuzeo dva nova Isuzu Turquoise

Transturist Tuzla preuzeo dva nova Isuzu Turquoise

Krajem prošle sedmice predstavnici kompanije Transturist Tuzla preuzeli su svoja dva nova autobusa. Krajem prošle godine kompanija Transturist je značajno proširila svoje poslovanje i obim prevoza, a kako je i u trendu podmlađivanja voznog parka, kupovina novih voznih jedinica je došla u pravom trenutku.

Izbor je pao na bestseler model u BiH Isuzu Turquoise. Oba preuzeta modela imaju motor od 190 KS i ručni mjenjač te kapacitet od 27+1+1, koji je jako komforan za putnike. Sigurnost u vožnji će obezbjediti dvokružni vazdušni kočioni sistem sa integrisanim ABS-om, disk kočnicama na obje osovine te sistemima ASR, ESP i EBS, tempomatom i telma retarderom. Kapacitet rezervoara je 190 litara, a spremnika za AdBlue 16 litara, dok ukupan prtljažni prostor iznosi 3,6 m3.
Tokom putovanja putnici će iskoristiti sve prednosti koje pruža komforan raspored sjedišta, klima uređaj, sistem grijanja, audio/video oprema te mini-kuhinja. Vozila su opremljena i sa parking senzorima, digitalnim satom, aparatima za gašenje vatre, zvučnim signalom za vožnju unazad te svjetlima u LED izvedbi

mart, 2017