Naslovnica Novosti Treći Krone Mega Liner za Ali Company Srebrenik

Treći Krone Mega Liner za Ali Company Srebrenik

Jučer su predstavnici kompanije Ali company iz Srebrenika u prostorima Krone zastupnika za Bosnu i Hercegovinu, Sejari d.o.o. Sarajevo, preuzeli i treću poluprikolicu modela Mega Liner. Saradnja je počela početkom godine i do sada su isporučene tri poluprikolice modela Mega Liner i sve isporučene poluprikolice su identične sa opremom.

Mega Lineri su isporučeni sa ekskluzivnom opremom koja uključuje SAF osovine, šest 385/55 R 22.5 guma Michelin + dvije rezervne gume Michelin,sedam redova alu letvi + jedan red drvenih letvi, EDSCHA klizni krov sa plastičnim zglobovima i mogućnošću podizanja na četiri ugaona stuba odvojeno. Ovo znači da Mega Liner ima četiri vozne visine. Od ostale opreme vrijedi istaći nosač za rezervnu gumu, nosač rezervne gume tegljača, blatobrani na svim točkovima, multifunkcionalna HELLA zadnja svjetla u komplet LED izvedbi te dvije kutije za alat.Krone svojim proizvodima posvećuje dodatnu pažnju, koja je u posljednje vrijeme rezultirala poboljšanjom pripremom i završnom obradom. Premium-pojačano zaptivanje poda, dvostruki T-dužinski i središnji nosač kao i spoljni ram zavareni sa poprečnim nosačima i traverzama te multilock – spoljni ram za univerzalno osiguranje tereta sa mogućnošću učvršćivanja na rastojanjima od 100 mm, su samo neke od prednosti koje Krone nudi.Dodajmo na listu prednosti koje pruža nova Krone poluprikolica još i dodatno KTL plus bojenje u prahu (kataforeza sa kasnijim dodavanjem praha) koje nudi jedinstvenu dugoročnu zaštitu od korozije. KTL plus garantuje kompletnu, sveobuhvatnu zaštitu, čak i teško dostupnih uglova, ivica i šupljina, koje postoje na vozilu.

Inače, Krone je prvi proizvođač poluprikolica koji je predstavio mega poluprikolice, pa zato i ne treba da čudi što je upravo Krone Mega Liner profesionalac među mega poluprikolicama!

august, 2017