Naslovnica Novosti Isporučen poseban KRONE Mega Liner za Almy Zenica

Isporučen poseban KRONE Mega Liner za Almy Zenica

Početkom sedmice izvršena je isporuka najnovije poluprikolice za kompaniju ALMY iz Zenice. ALMY u svom voznom parku ima veći broj KRONE poluprikolica različitih izvedbi, sa kojim su veoma zadovoljni, pa je zbog toga i izbor za kupovinu nove poluprikolice pao upravo na KRONE.

Ovom prilikom isporučen je model Mega Liner koji ima dužinu od 13860 mm, širinu od 2550 mm i visinu od 4000 mm. Vozilo ima KRONE Easy Rider pneumetike dimenzija 435/50 R19,5 kao i BPW osovine. Od ostale opreme vrijedi spomenuti i podizni krov, podiznu prednju osovinu, dvostruko ključanje zadnjih vrata, kutiju za alat, XL certifikat i ceradu izrađenu posebno po želji kompanije ALMY u fabrici u Werlte.

Veliki plus za ovaj model je i višestruko nagrađivan Multilock sistem obezbjeđivanja tovara, koji omogućava lahko fiksiranje robe radi skraćenja utovara/istovara. Zahvaljujući lakiranju sistemom kataforeze i praškastim bojenjem Mega Liner je u potpunosti zaštićen od pojave korozije. Uzevši sve u obzir, sa sigurnošću možemo reći da je Mega Liner profesionalac među mega poluprikolicama!

august, 2016