Naslovnica Preporuka Krone Profi Liner

Krone Profi Liner

Opremljena visokokvalitetnim komponentama do najsitnijih detalja, Profi Liner je čvrsta, pouzdana, praktična i prije svega ekonomična poluprikolica.
Profi Liner konstrukcija
Počinje sa varenom šasijom, ekstremno čvrsta, stabilna i prije svega laka. Osnovna oprema sa vrhunskom zaštitnom kataforezom, prvoklasne serijske komponente i višestruko nagrađivano Multilock fiksiranje tovara garantuje male troškove održavanja, stabilnost i, ako je potrebno, praktičnu zamjenu komponenata.

Kompatibilnost Krone Profi Liner poluprikolica
Čak i danas, Profi Liner je dobro pripremljena za nove modele tegljača. Zahvaljujući podesivosti vozne visine, visina kačenja je varijabilna i kreće se od 1050-1170 mm.

Utovar za najkraće vrijeme
Imajući u vidu da je u poslovima transporta svaki minut bitan, Profi Liner je konstruisan za utovar i istovar robe u najkraćem roku. Praktično otključavanje stubova, Edscha klizni krov, savršen zatezni mehanizam i mehanizam za zaključavanje obezbjeđuju sigurnost da će tovar biti spakovan na vrijeme. Jedinstveni transportni zahtjevi iziskuju i jedinstvena rješenja. Profi Liner poluprikolica skrojena je prema vašim zahtjevima. Šta god da trebate – Profi Liner ima pravi odgovor na vaša pitanja.

KRONE Profi Liner – brošura