Naslovnica Novosti KRONE Profi Liner na BH Truck Show

KRONE Profi Liner na BH Truck Show

DSC05563U Kaknju je 13. augusta 2016. godine održan drugi po redu BH Truck Show. Događaj je pokrenut sa ciljem okupljanja što više firmi, vozača i kamiona na jednom mjestu kako bi se svi zajedno družili i iskazali sa najboljim kamionima u floti. Za razliku od prošle godine, ovogodišnji Truck Show je bio raznolikiji, pošto je, osim tegljača, bilo i specijalnih vozila, tegljača, vozila za vuču itd. Važno je spomenuti i da je drugi po redu BH Truck Show imao međunarodni karakter, jer su događaj uveličale kompanije iz Hrvatske i Slovenije.

Kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo, kao generalni zastupnik KRONE prikolica i poluprikolica, nastupala je također na ovom događaju sa jednom izloženom poluprikolicom. Radi se o vjerovatno najpopularnijem KRONE proizvodu u segmentu špedicije, a to je model Profi Liner. Prikazani Profi Liner je imao standardne dimenzije i standardnu opremu, koja je uključivala i podiznu osovinu te ono što je također važno domaće, njemačke, KRONE Easy Raider gume i KRONE osovine.
DSCN0611Ova kombinacija guma i osovina se do sada u Bosni i Hercegovini izuzetno dobro pokazala što je pridonijelo dodatnoj popularizaciji ovog modela među kamionskim prevoznicima.

Predstavnici kompanije Sejari d.o.o. su bili zadovoljni sa organizacijom cijelog događaja i snažno podupiru ovakve vidove okupljanja i druženja, koja će doprinijeti boljoj saradnji samih vozača, vlasnika, ali i kompanija koje su izložile svoje proizvode na ovom događaju. Na događaju su napravljeni brojni novi kontakti, obnovljeni su neki stari, a već su dogovoreni i prvi konkretni pomaci u realizaciji poslova ugovorenih na događaju.

Na stocku imamo tri nove Krone poluprikolice i to:
Profi Liner 1 – http://www.olx.ba/artikal/22449913/krone-profi-liner/
Profi Liner 2 – http://www.olx.ba/artikal/22449960/krone-profi-liner/
Mega Liner – http://www.olx.ba/artikal/22449995/krone-mega-liner/

august, 2016.