Naslovnica Novosti Isporučen Krone Profi Liner kompaniji Ćađoprevoz

Isporučen Krone Profi Liner kompaniji Ćađoprevoz

Osnovna djelatnost kompanije Ćađoprevoz iz Tuzle je prevoz robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Kompanija je posebno specijalizirana za transport običnih pošiljki svih veličina iz zemalja EU, prema BiH, i u obratnom smijeru. Vozni park raspolaže sa pedeset voznih jedinica opremljenih za transport različitih roba u zemlji i inostranstvu. Jedan od zaštitnih lica ove kompanije, osim Mercedesovih tegljača, su i Krone poluprikolice.

S tim u vezi, prošlog mjeseca je kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo, zastupnik i distributer Krone priključnih vozila za Bosnu i Hercegovinu, isporučila kompaniji Ćađoprevoz novu poluprikolicu i to model Krone Profi Liner. Opremljena visokokvalitetnim komponentama do najsitnijih detalja, Profi Liner je čvrsta, pouzdana, praktična i prije svega ekonomična poluprikolica. Šta god da trebate – Profi Liner ima pravi odgovor na vaša pitanja.

Novi “Profesionalac” je opremljen je sa Multilock sistemom obezbjeđivanja robe, koji omogućava lahko fiksiranje robe radi skraćenja utovara/istovara. Tri SAF osovine, sa vazdušnim jastucima i disk kočnicama, su pokretačka snaga poluprikolice, a na njoj su postavljenje 385/55 R22.5 gume. Vrijedi istaći da je prva osovina podizna. Za sigunost će se pobrinuti Wabco kočioni sistem sa EBS i uključenim sistemom stabilnosti, Hella multifunkcionalna svjetla te bočna LED gabaritna svjetla kako bi ovaj Profi Liner bio što uočljiviji u saobraćaju.

Nezaobilazni su bočni i zadnji Krone bijeli branik sa plavim natpisom i kraljevskom krunom. Od ostale opreme možemo spomenuti podmetače za točkove, zasebne blatobrane, dva nosača rezervnih točkova, kutiju za alat, Premium pod, XL certifikat, ljestve za lakši ulazak u vozilu, četiri reda aluminijumskih letvi u unutrašnjosti i Edscha podizni krov koji će dati dodatni prostor za utovar kada se ukaže prilika za to. Cerada, kao i sve do sada u ovoj kompaniji, je u boji bijelog aluminijuma.

Kompaniji Ćađoprevoz Tuzla želimo puno sreće, uspješno pređenih kilometara i prevežene robe te se radujemo daljoj saradnji!

august, 2021.