Naslovnica Novosti Novi Krone Profi Liner za Srećković Transport

Novi Krone Profi Liner za Srećković Transport

Dugogodišnja saradnja između kompanije Srećković transport Posušje i kompanije Sejari d.o.o. Sarajevo nastavljena je isporukom još jedne nove Krone poluprikolice. Inače, Sejari d.o.o. je zastupnik Krone priključnih vozila za Bosnu i Hercegovinu, a kompanija Srećković transport se ovaj put odlučila za kupovinu modela Profi Liner.

Opremljena visokokvalitetnim komponentama do najsitnijih detalja, Profi Liner je čvrsta, pouzdana, praktična i prije svega ekonomična poluprikolica. Šta god da trebate – Profi Liner ima pravi odgovor na vaša pitanja.

Okosnicu isporučene poluprikolice čine domaće Krone komponente tj. osovine i krov. Prva osovina je podizna, a na njih su montirane Fulda Ecotonn gume u dimenziji 385/65 R22.5. Kao što smo rekli i krovna konstrukcija je napravljena u fabrici Krone, a ona je sa podiznim mehanizmom što će svakako olakšati, ali i ubrzati utovar i istovar roba.

Premium-pojačano zaptivanje poda, dvostruki T-dužinski i središnji nosač kao i spoljni ram zavareni sa poprečnim nosačima i traverzama te multilock – spoljni ram za univerzalno osiguranje tereta sa mogućnošću učvršćivanja na rastojanjima od 100 mm, su samo neke od prednosti koje Krone nudi, a koji su sastavni dio modela Profi Liner.

Disk kočnice na svim osovinama i Wabco kočioni sistem sa EBS i sistemom stabilnosti će pomoći u osiguranju tereta te povećati sigurnost vozila u saobraćaju. Vozilo je opremljeno sa LED rasvjetom koja uključuje bočna konturna svjetla i multifunkcionalna Hella zadnja svjetla koja uključuju svjetlo za maglu i vožnju unazad te personalizirano svjetlo sa Krone krunom.

Od ostale opreme možemo navesti da novi “Profesionalac” ima dva nosača za rezervne gume sa dvije Fulda rezervne gume i nosač rezervnog točka tegljača, plastične blatobrane, kutiju za alat, podmetače za točkove, premium pod, pet redova drvenih letvi, tri reda alu letvi, ljestve u zadnjem dijelu za lakši ulazak/izlazak iz poluprikolice te XL certifikat. Vrijedi istaći i da ova isporučena poluprikolica ima zadnja aluminijumska vrata.

Kompaniji Srećković transport želimo puno sreće, uspješno pređenih kilometara i prevežene robe sa novim Profi Linerom te se radujemo daljoj saradnji!

septembar, 2019.