Naslovnica Novosti Završeni još jedni “Dani otvorenih vrata” u Tuzli

Završeni još jedni “Dani otvorenih vrata” u Tuzli

Prošle sedmice je održana manifestacija “Dani otvorenih vrata” u organizaciji kompanije Sejari d.o.o. Sarajevo. Kao i prethodnih godina, i ovi “Dani otvorenih vrata” su održani u Tuzli. Ove godine manifestacija je održana u petak i subotu, 21. i 22. april, a bila posebna i po tome što se proslavilo i 15. godina rada kompanije Sejari d.o.o. Sarajevo.

Ovogodišnja manifestacija je bila dijelom organizirana i zbog otvorenja prodajnog objekta za rezervne dijelove za komercijalna vozila koji se nalazi u bazi Transturista. Osim rezervnih dijelova, bile su izložene i ATHOS gume, čiji je zastupnik za prostor Bosne i Hercegovine upravo Sejari d.o.o. Sarajevo, kao i jedna Krone Profi Liner poluprikolica. “Dani otvorenih vrata” su iskorišteni i kao prilika da se isporuči i jedan rabljeni autobus našim novim klijentima.Naši partneri, prijatelji i budućni klijenti su imali priliku da na licu mjesta provjere asortiman rezervnih dijelova, Krone poluprikolicu, kao i da lično probaju jedan od Isuzu autobusa, čiji je Sejari d.o.o. zastupnik za BiH. Ugodno vrijeme, uz hranu i piće, svi posjetitelji su proveli sa Sejari timom koji je bio dostupan za sve informacije, a cijeli događaj su dodatno uljepšale i hostese.

Na kraju drugog dana druženja dodjeljenje su i nagrade za najsretnije posjetitelje. Tako su bonove od 300, 500 i 1000 KM za kupovinu rezervnih dijelova osvojile kompanije Čađoprevoz iz Tuzle, Avis iz Gračanice i Čačković turs iz Brčkog koji su bili i najsretniji sa osvojenih 1000 KM za rezervne dijelove.

Svi posjetitelji su dobili prigodne poklone, a kompanija Sejari d.o.o. Sarajevo u okviru 15-godišnjice planira još neke događajte o kojima će zainteresirani biti blagovremeno informisani.

april, 2017